Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Fjellkonferansen 28-29. mai på Fagernes!

Fjellkonferansen 2018.png

Fokuset blir kortreist mat, attraktive opplevelser og hvordan vi får budskapet ut i verden. Trender innenfor mat, reiseliv og digitalisering vil påvirke mulighetene og rammevilkår for å drive næringsvirksomhet og utvikle fjellområdene. Konferansen vil belyse spørsmål som er sentrale i utvikling, og veien framover for å skape levende og livskraftige bygder i de norske fjellområdene.

Mat produsert trygt og nært av god kvalitet gir unike produkter. Kulturhistorie og natur gir oss mange muligheter. Men hvordan kan vi sammen skape utvikling og by på helhetlige opplevelser som gir folk en grunn til å komme?

Hva vil forbrukeren etterspørre i 2030?

Dette er møteplassen for alle som bryr seg om og som vil utvikle fjellområda;

produsenter, reiseliv, politikere og næringsliv.

Sett av datoen og følg med på

www.fjellnettverket.no/fjellkonferansen

https://www.facebook.com/ValdresNaeringshageAS

 

 

 

 

 

Publisert 14.03.2018