Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Bufar Kompetanse as søker ny daglig leder

gruppe-stabbur-farge-e1416267778345-1024x517.jpg

Bufar Kompetanse as er på jakt etter ny daglig leder. Bedriften leverer tjenester innen ulike forretningsområder, blant annet arbeidsrettede tiltak for NAV i fem fylker, ulike kurs- og utviklingstilbud samt leder- og spesialistrekruttering.  Fra 2018 er målsettingen også  å levere rehabiliteringstjenester i tillegg. Daglig leder skal nå over i en annen stilling i organisasjonen, og jobben som daglig leder venter dermed på rette vedkommende.

-Vår organisasjon er liten og flat, med stor takhøyde, og med ansatte som bidrar med pågangsmot og trøkk. I Bufar Kompetanse er vi dag 25 ansatte inkludert en hardtarbeidende ledergruppe på 5, inklusive vår nye daglige leder, sier Stig Jemterud Solberg, faglig leder, rådgiver og partner. Han fortsetter med at å si at Bufar har vunnet flere større og mindre anbud de siste årene, og at det er kvalitet som ligger til grunn for dette.

Søknadsfrist er 3. september. 

Les mer om Bufar Kompetanse as og stillingen som daglig leder.

Publisert 10.08.2017