Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Nytt regelverk for merverdiavgift

untitled.png (1)

Deloitte inviterer i samarbeid med Valdres Næringshage til seminar mandag 19. desember 12.30-15.30. Tema er det nye merverdiavgiftsreglementet som trer i kraft fra 1. januar 2017. Endringene av regelverket gjelder både håndtering og rapportering av merverdiavgift. Advokatfullmektig Kristin Thjømøe fra Deloitte er foredragsholder. Kurset vurderes som 3. timer etterutdanning innen skatt/avgift for revisorer og regnskapsførere.

For mer informasjon og påmelding, benytt linken:

https://www2.deloitte.com/no/no/pages/tax/events/nytt-regelverk-for-merverdiavgift-fagernes.html?utm_campaign=event-mf-fag-20161219-nytt-regelverk-for-merverdiavgift&utm_medium=email&utm_source=invitasjon-solus

Publisert 08.12.2016