Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Gründerdag 15. november

Gnist.png (1)

Valdres Næringshage arrangerer Gründerdag tirsdag 15. november sammen med gode samarbeidspartnere. Arrangementet passer for den som har en idé og har lyst til å starte, eller for bedrifter som er godt i gang.

I samarbeid med Innovasjon Norge, Ungt Entreprenørskap og Sparebank 1 Hallingdal og Valdres byr vi på en møteplass med faglige påfyll, inspirasjon og servering. Knut Ødegaard, gründer av Stølsvidda as, forteller fra sitt eventyr med 900 frittgående griser. Line Svien fra Tyinlam er "rå" på Instagram og bruker dette helt bevisst i markedsføringen av egne produkter. Einar Øyo fra Sparebank 1 Hallingdal og Valdres går nærmere inn på hva som kjennetegner gründere som lykkes, mens Inger Toril Holte Breien fra Ungt Entreprenørskap tar oss med på en kreativ prosess. Fra Innovasjon Norge kommer Anne Mette Iversen og sier mer om vegen fra idé til marked.

Det er gratis å delta, men vi vil gjerne ha tilbakemelding på post@valdres-nhage.no innen fredag 11. pga. servering. 

Velkommen!

 

Fullt program finner du her.

Publisert 12.10.2016