Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Ny bedrift i næringshagen

smøreteknikk.JPG

Smøreteknikk as leverer smøresystemer til både anleggsmaskiner og små og store industribedrifter. Bedriften har fire ansatte og har siden starten i 2008 holdt til utenfor Valdres - de siste årene i Lier. Nå er de godt installert med lager og kontorlokaler i næringshagen.

Trygve Schlytter er gründer og eier av selskapet. Med seg har han to sønner i tillegg til nok en ansatt.  De har valgt å flytte virksomheten hjem til Valdres, men de har marked over hele landet. Smøreteknikk as leverer og ivaretar sentralsmøring hos alt fra anleggsmaskiner til storindustrien. De er med på utvikling av nye løsninger, og de deltar både på den rådgivende siden som konsulenter. Prosjektering og levering og montering av sentralsmøreanlegg er dermed typiske tjenetser og produkter for bedriften. 

Les mer i reportasje i avisa Valdres 30. august 2016.

Publisert 31.08.2016