Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Slutter i Valdres Næringshage

_MG_8892web.jpg

Arne Erik Fønhus hadde sin siste arbeidsdag i Valdres Næringshage fredag 29. januar etter å ha vært ansatt i selskapet siden 2005. Som daglig leder fram til 1. mai 2015, og videre deretter som seniorkonsulent år, har han bidratt til en rekke utviklingsresultater i regionen. Det siste halve året har Landsbyen Næringshage leid inn Arne Erik, fra 1. februar blir han ansatt i dette selskapet.

Arne Erik var daglig leder i Valdres Næringsutvikling as (VaNu) før han tok roret i næringshagen. I VaNu var han med og etablerte Valdres Næringshage as i 2002. Videre så har han hatt en sentral rolle i flere etableringer og utviklingsprosjekter i Valdres. Valdres Opplæringskontor og Valdres Næringsforum er eksempler på dette, det samme er Arena -programmet "Helse i Valdres" som Valdres Næringshage initierte og fasiliterte. 

Valdres Næringshage har i alle år hatt et godt samarbeid med Landsbyen Næringshage, og det siste halve året har Landsbyen leid inn Arne Erik som daglig leder. Fra 1. februar opphører denne ordningen, og Arne Erik blir i stedet ansatt som daglig leder på Dokka. 

Takk for god innsats og godt samarbeid gjennom mange år, og lykke til med videre arbeid i Landsbyen Næringshage!

Publisert 01.02.2016