Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

To spennende nyopprettede stillinger hos Bufar Kompetanse

Bufar.png

Bufar Kompetanse opplever vekst i oppdragsmengde, og etablerer seg fremover i stadig nye regioner. Til deres nyopprettede logistikk- og kvalitetsavdeling som støtter alle avdelinger er de nå på jakt etter en koordinator. I tillegg søker de etter Veileder til NAV-tiltak i avdeling Valdres.

Bufar Kompetanse AS er etablert med hovedsete i Valdres og avdelingskontor i Hallingdal. Andre avdelinger er under etablering. Bufar rekrutterer, kurser og deltar i utviklingen av flinke mennesker! Leverer tjenester innen tre separate forretningsområder: NAV-tiltak, der de jobber med både sykemeldte og andre, rekruttering/hodejakt og kurs/utvikling. Bufar flytter på mennesker! Fra jobb til jobb (og da gjerne HJEM til ny jobb), og i kraft av mentale forflytningsprosesser/ endringsprosesser.

Se hjemmeside www.bufarkompetanse.no for fullstendige utlysninger!

 

Publisert 26.11.2015