Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Gründerdag i Valdres Næringshage 2. desember

Gnist.png (1)

Har du en ung bedrift, eller har du bare en god idé? Trenger du nettverk? Kompetanse? Påfyll?

Onsdag 2. desember møter du Trond Børresen fra Deloitte, Anne Mette Iversen fra Innovasjon Norge og Kristian Berg Tomren fra Advokatfirmaet Thallaug sammen med oss som jobber i Valdres Næringshage as, til nettverksbygging og faglig påfyll. Gjennom dagen blir det seminarer med ulikt faglig innhold. Bli med på alle miniseminarene, eller plukk det eller de som er mest interessant(e) for deg. Det koster ingen ting å delta! Meld deg på: post@valdres-nhage.no innen tirsdag 1. desember.

Program:

12.00     Velkommen til Valdres Næringshage + matbit

12.30     «Fra idé til marked» v/ Innovasjon Norge. Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge og samarbeidspartnere kan hjelpe deg på veien.

Mulighet for å avtale speed dates i etterkant!

15.00     Finansieringsprosessen sett fra et gründerperspektiv v/ Advokatfirmaet Thallaug. En kort innføring i fremmedkapitalfinansiering (les: banklån), med fokus på: Lånedokumentasjonen (hovedinnhold/viktige punkter), pant og kausjoner. Det blir tid til spørsmålsrunde og diskusjon av problemstillinger.

16.30     Ny matbit

17.00     Grunnleggende regnskap v/ Deloitte. Introduksjon til bedriftsregnskapet og regnskapets oppbygging og funksjon. Dette er for deg som ønsker å lære mer om regnskap enten du jobber med økonomi, er selvstendig næringsdrivende eller skal starte egen bedrift. Hva er et regnskap? Regnskapets oppbygning, hovedprinsipper i regnskapsføringen, transaksjoner og regnskapsavslutning. Mer info finner du her.

20.00     Vel hjem!

 

 

Publisert 20.11.2015