Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Frokostmøte i Næringshagen med Eierskiftealliansen 25 November

Eierskiftealliansen+logo.jpg

Valdres Næringshage inviterer i samarbeid med Eierskiftealliansen til frokostmøte i næringshagen onsdag 25. november kl. 8.00-11.30 med følgende spennende tema:

- Hvordan gjennomfører vi et vellykket generasjonsskifte eller eierskifte?

- Hva er fallgruvene og hvordan unngå dem?

- Hvordan har andre gjort det? 

Møt familiebedriftseierne Atle Hovi og Håkon Olav Hovrud som forteller sine historier. Partner Trond Børresen fra Deloitte vil snakke om viktige spørsmål ved planlegging av eierskifte, salg og kjøp av bedrift, og partner Dag Ramsberg i BDO vil snakke om viktige skatte- og avgiftsspørsmål.

Mer informasjon om programmet og Eierskiftealliansen i Hedmark og Oppland finner du her: http://eierskiftealliansen.no/atle-hovi-hakon-olav-hovrud-trond-borresen-og-dag-ramsberg-forteller-om-eierskap-generasjons-og-eierskifter-fagernes-25-november-2015/

Frokostmøtet er gratis og åpent for alle, men retter seg spesielt til eiere av små og mellomstore bedrifter og andre som opptatt av generasjonsskifte og eierskifte i alle næringer.

 

Påmelding kan du gjøre her: http://eierskiftealliansen.no/arrangementer/atle-hovi-hakon-olav-hovrud-trond-borresen-og-dag-ramsberg-forteller-om-eierskap-generasjons-og-eierskifter-fagernes-25-november-2015/

 

Publisert 05.11.2015