Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Våg & Vinn - konferansen 2015

1656217_607247409328601_862304091_n.png

Den årlige gründerkonferansen Våg & Vinn som går av stabelen 18. november. Tema for årets konferanse er «Hvordan lykkes sammen», og en rekke spennende foredragsholdere skal belyse temaet under arrangementet som foregår på Høgskolen i Hedmark, avd. Hamar. Målgruppa for konferansen er gründere og unge bedrifter som ønsker vekst. I år er det Valdres Næringshage som er prosjektleder for Våg & Vinn.

 

Konferansen er et resultat av et felles arbeid mellom fylkeskommunene i Oppland og Hedmark, Innovasjon Norge i begge fylkene, høgskolene, kunnskapsparker og næringshager for å styrke etableresatsingen i innlandet.  Konferansen har til hensikt å få opp interessen for innovasjon i innlandet, skape en arena for motivasjon og inspirasjon, tilføre kunnskap, samt gjøre det mulig for folk med gode forretningsideer å treffe likesinnede. Likeledes er det et mål å koble nystartede bedrifter i Oppland og Hedmark opp mot etablerte næringsliv. Under gründerkonferansen deles det også ut en gründerpris.

 

Det er fjerde gang Våg & Vinn - konferansen 2015 arrangeres. Les mer om konferansen på

https://www.facebook.com/Vagogvinn?ref=hl

Publisert 19.10.2015