Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Med verden som marked!

Carla.jpg (1)

Carla Susana Assuad i firmaet Krystall innsikt har kontor i Valdres Næringshage AS, men påtar seg jobber i hele verden.

Sammen med  Millennium Institute i USA og FN`s miljø program (UNEP) jobber Carla nå med «grønn økonomi» prosjekter. Her lages det analyser til Sør-Amerika, Asia og Afrika. Carla selv jobber med Sør-Amerika. Sammen med selskapet i USA leverer hun den kvantitative delen av rapporten, der det bygges en modell, T21, som gjenskaper landets økonomi, samfunn og miljø. Dette er nå utført for Peru og Uruguay.  Gjennom denne modellen har landet fått en verdifull vurdering for fremtidige tiltak og implementering. De har nå muligheten til å fortsette utviklingen av modellen T21  som fremmer god sirkel av miljømessig, økonomiske og sosiale fordeler.

Et eksempel på hvordan denne modellen fungerer er: Valdreskommunene slår seg sammen, hvordan skal dette forvaltes? Carla kan utarbeide modeller for å teste ut f.eks. utgiftspostene hos helsepersonell, hva skal brukes når og hvor? Og hva er effekten av dette i både korte og langsiktige mål?

 

Les mer om utarbeidede rapporter nedenfor;

 

Link til rapporten

 

Link til rapporten

 

 

Publisert 09.07.2015