Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Førstehjelpskurs

Førstehjelp.jpg

Hva gjør du om en kollega får brystsmerter? Hvordan var det nå med munn-mot munnmetoden? Hvilke symptomer gir et hjerneslag? Hvordan og til hvem varsler man? Dette er temaene for førstehjelpskurset som HAVA og Valdres Næringshage arrangerer onsdag 22. april.

Kunnskap om hva man gjør når ulykken rammer, kan bety forskjellen på liv eller død. Repetisjon av den grunnleggende førstehjelpen er derfor en viktig faktor, og dette kurset kan bidra til å sette oss i stand til å gjøre det rette i en krisesituasjon. 

Kurset finner sted onsdag 22. april kl. 9-11 i GNIST i Valdres Næringshage. Trine Nythun og Heidi Granli fra HAVA BHT er kursledere. Kursavgift er kr. 300,- per deltaker. 

Påmelding til post@valdres-nhage.no innen fredag 17. april.

Publisert 24.03.2015