Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Valdreskonferansen 2015 - Lykkes sammen

Ola Borten Moe images.jpg

Valdreskonferansen 2015 (tidligere Næringslivets dag) foregår onsdag 15. april på Quality Hotel og Resort Fagernes. Årets tema er "Lykkes sammen". Hvordan er utviklingen i valdressamfunnet – for næringsliv, kommuner, oss som bor her? Hva er trendene? Hva kan innbyggere, offentlig sektor og næringsliv gjøre? Hvordan skal vi lykkes? Dette er spørsmål vi har stilt oss i planleggingen av Valdreskonferansen 2015 og som vi håper å få belyst i løpet av dagen.

Som deltaker på årets arrangement vil du blant annet møte Ola Borten Moe, innovasjonsdirektør i SIVA og tidligere olje- og energiminister. Ragnhild Kvernberg, prosjektleder for FjellNorge og sentral i utviklingen av dette nye landsdelsselskapet for reiselivsdestinasjoner. Anders Martinius Tangen, utflytta hunndøl, programleder i både p4 og Nrk og mangeårig foredragsholder vil sette perspektiv på endringer og utvikling. Ungdomsbedrifter fra Valdres vidaregåande skule har stands, og årets Valdresambassadør kåres som vanlig. Som tidligere år er det Valdres Næringshage, Dnb, Valdres Næringsforum og Quality Hotel og Resort Fagernes som står bak arrangementet. Nytt av året er at Oppland fylkeskommune også er med på arrangørsiden.

Næringslivets dag har de siste sju årene satt fokus på dagsaktuelle temaer innenfor nærings- og samfunnsutvikling og samlet mange deltakere, både fra næringsliv og offentlig sektor. Vi ønsker nå å videreutvikle oss og skal sette fokus på aktuelle temaer som næringsutvikling, entreprenørskap, innovasjon og samfunnsstruktur. Gjennom navnebyttet symboliserer vi et bredere engasjement og større møteplass for innsikt, utvikling, samarbeid og vekst.  

Mer info vil følge, men hold av 15. april.

Publisert 25.02.2015