Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Thallaug gründerforum

norges_lover.jpg

I samarbeid med Valdres Næringshage arrangerer Advokatfirmaet Thallaug ANS "Thallaug gründerforum". 3. mars kl. 18.00 er det klart for oppstartseminaret, og invitasjonen går med dette ut til gründere og nystartede bedrifter i hele Valdres.

Gründerbedrifter kan møte mange utfordringer, og gjennom disse seminarene setter man fokus på juridiske og praktiske temaer i den forbindelse. Temaet for det første møtet er samarbeidsavtaler, intensjonsavtaler, fortrolighetsavtaler og andre typer avtaler. I tillegg er det satt av tid til spørsmål, diskusjoner og nettverksbygging. 

Det er gratis å delta på gründerforumet, og man melder seg på til post@thallaug.no

For mer informasjon, følg denne linken

Publisert 16.02.2015