Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Virilagalaus satser i Nederland

Virilagalaus_bilde.jpg

Gründeren Øystein Berge startet i 2012 designbyrået Virilagalaus med Valdres Næringshage som lokasjon. Høsten 2014 tok han med seg bedriften, som er en målbedrift hos oss, til Creative Factory i Rotterdam for å satse videre og utvikle seg for nye markeder. Creative Factory er en nedlagt fabrikkbygning som nå huser i underkant av 40 bedrifter innen kulturnæringene.

Virilagalaus leverer grafiske tjenester og har spesialisert seg på merkevarebygging og visuell identitet. -Etter en analyse av en bestemt bedrift kanjeg lage en unik og gjenkjennelig identitet, bestående av logo, typografi, farger og grafiske element, med grafisk kommunikasjon på nettsider og trykksaker, sier Øystein Berge. Øystein har fem år med arbeidserfaring, etter fullført bachelor-utdanning. I løpet av disse årene er det mange prosjekter som er gjennomført.

Etter at han flyttet til Rotterdam leverer han fortsatt jobber til norske kunder, men han bruker like gjerne engelsk som arbeidsspråk nå. -Det har vært utrolig spennende å etablere seg her i Rotterdam, og jeg merker at det er inspirerende å være i et stort, kreativt fellesskap, avslutter han.

Publisert 24.02.2015