Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Fra idè til marked! - arrangement for gründere

images.jpg

Torsdag 28. januar er det klart for gründerarrangementet "Fra idè til marked". Innovasjon Norge og Valdres Næringshage inviterer gründere og de som går med en drøm om å starte egen virksomhet til samling i næringshagen. Arrangementet er gratis, og det er mulig å avtale småmøter med Innovasjon Norge i etterkant. 

Innovasjon Norge orienterer om sine tilbud til gründere. -Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god, sier Hege Taarud, seniorraådgiver i Innovasjon Norges opplandskontor. På denne samlingen vil du høre om hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge og samarbeidspartnere som Valdres Næringshage kan hjelpe deg på veien, fortsetter hun. 

Både Innovasjon Norge og Valdres Næringshage er opptatt av å skape en kultur for å utvikle gode ideer som kan ha vekstpotensial, både nasjonalt og internasjonalt. Samarbeidet mellom gründere og virkemiddelapparat blir dermed viktig. 

Gå inn på http://www.innovasjonnorge.no/no/Kontorer-i-Norge/Oppland/arrangementer/grunder-fra-ide-til-marked2/ for å lese mer og melde deg på arrangementet. 

Publisert 15.01.2015