Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Etablererkurs 9. februar

width_223.height_223.mode_crop.jpg

9. februar er det igjen klart for etablererkurs. Gjennom fem moduler får du som etablerer mer innsikt i hvordan du skal skape verdier i din egen bedrift. Kurset tar for seg fem moduler og går over åtte samlinger, og innholdet er tilrettelagt både for deg som planlegger å starte og for deg som allerede har startet. Det er Innovasjon Norge som står bak kurset, mens VINN er faglig ansvarlig. Valdres Næringshage er samarbeidspartner i denne sammenheng. Kurset koster kr. 800,-

Kurset foregår på følgende dager: 

Sted Modul 1 Modul 2 Modul 3 Modul 4 Modul 5
Fagernes 9. februar 16.-17. mars 14. april 4.-5. mai 8.-9. juni

 

For mer informasjon og påmelding: Innovasjon Norge 

Publisert 30.01.2015