Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Hvilken applikasjonvirtualiserings-løsning passer dine behov ?

Leodesk (3 of 3).jpg

Leodesk er en bedrift tilknyttet Valdres Næringshage sitt nettverk. Vi er stolte av å kunne profilere bedriften og deres tjenester. Leodesk er et konsulentselskap med kompetanse innenfor store IT-infrastrukturløsninger. Selskapet startet i 2009 og har i løpet av kort tid bygd et stort, både nasjonalt og internasjonalt, nettverk som brukes for å finne nye og spennende oppdrag og ressurser for igangsatte prosjekter.

Bedriften jobber med løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix og RES Software. Ved siden av noen mindre oppdrag har Leodesk jobbet i omfattende prosjekter innen for eksempel finans og helse. Leodesk består av to konsulenter, Jurjen van Leeuwen som startet Leodesk som selvstendig. Han har over ti års erfaring i store IT-miljøer i Nederland og Norge. Jurjen har vært Microsoft MVP for App-V siden 2011 og bruker en del tid på å spre kunnskapen rundt applikasjonsvirtualisering på nett og holde foredrag på konferanser i Norge og utlandet.

Kristian Vedøy startet i selskapet i starten av 2014. Kristian har ansvar for regionale prosjekter hvor det brukes et eget konsept for å gjøre både brukerens og administratorens jobb enklere ved hjelp av automatisering. I tillegg jobber Kristian med applikasjonsvirtualisering i forskjellige løsninger blant annet Microsoft App-V.

Leodesk har kontor på Kontorfellesskapet 1724 i Vang i Valdres og kontaktinformasjon finner du på nettsiden www.leodesk.no. Du kan også bruke LinkedIn hvis du vil finne ut mer om bedriften.

Publisert 21.10.2014