Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Per Wiik har gått bort

C. Dokken 013.jpg

Vi har mottatt den triste beskjeden om at vår gode kollega Per Wiik har gått bort etter en tids sykdom. Per startet i Valdres Næringshage as i 2011, og han har siden da vært en konstruktiv og engasjert medspiller. Han var kunnskapsrik, utviklingsorientert og hadde alltid en humoristisk replikk på lager. 

Per var  "hyttevaldrisen" som pendlet til Asker i helgene og bodde på hytta i uka. Med sin solide bakgrunn fra bedriftsutvikling, ble Per raskt en etterspurt mann i næringslivet i Valdres. Han arbeidet med utviklingsprosjekter i flere bedrifter og fikk gode skussmål fra alle hold.  

Vi vil savne Pers stå-på-vilje og optimisme og lyser fred over hans minne.

Publisert 23.09.2014