Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Dataanalytiker fra Colombia

Susana.jpg

Når Carla Susana kom til oss hjalp vi henne å etablere sitt firma Krystall Innsikt: http://www.krystallinnsikt.com/   I tillegg var vi med å skaffet henne et nettverk i relevante miljøer i Norge. Dette førte til at hun fikk nye kunder. Blant annet har vi knyttet henne opp mot datamiljøet ved Høgskolen på Gjøvik der hun nå har fått tilbud om, og har startet et doktorgradstudium. Dette gjennomfører hun samtidig som hun tar vare på noen av sine store kunder. I dag jobber hun blant annet for Millenium Institutt med oppdrag  rundt om i verden nå senest i Elfenbenskysten.

Susana har utviklet et statistikkverktøy for Valdres Næringshage som senere et videreutviklet også for Landsbyen Næringshage. Dette verktøyet blir automatisk oppdatert mot underliggende statistikk når denne endres i SSB, eller andre kilder slik at den er oppdatert til enhver tid. Dette verktøyet bør være aktuelt for andre næringshager og innovasjonsmiljøer i hele Norge

Publisert 03.07.2014