Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Gratis plass i kontorfellesskapet Gnist!

Gnist.png (1)

Valdres Næringshage AS og Berge Invest AS setter etter initiativ fra en rekke bedrifter i Valdres i gang med å bygge opp et nytt kontorfellesskap i næringshagen. Det blir et åpent kontorlandskap med ambulerende plasser for gründere, nyetablerte virksomheter og bedrifter med få ansatte.

Målet med kontorfellesskapet er at man gjennom samlokalisering av driftige personer og organisasjoner, skal kunne dra veksel på hverandres kompetanse og kontaktnett, for sammen å kunne skape utvikling og vekst i bedriftene.

Kontorfellesskapet blir startet opp som et gratis prøveprosjekt i januar 2017 og varer frem til sommeren. I denne perioden stiller gårdeier Berge Invest AS kontorlokalene til gratis disposisjon, mens Valdres Næringshage AS stiller med gratis rådgivning og bedriftsutvikling til bedriftene. Det eneste du må bekoste selv er eget forbruk som evt. lunsj, kaffe og print. -Her er foreløpig fem plasser, men det kan vi utvide, understreker Tor Berge. Karianne Borchgrevink legger til at de som synes dette virker interessant og spennende kan kontakte henne i næringshagen- Terskelen for å ta en prat er lav, avslutter hun.

Publisert 06.07.2014