Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Etablerersenteret

undefined

Du har ideen. Vi hjelper deg videre.

Har du en forretningsidé eller vurderer du å starte opp egen næringsvirksomhet?

Alle kommunene i Valdres tilbyr veiledning til etablerere som et første steg på veien. Terskelen for å be om veiledning er lav – alle som bærer på en idé eller ser en ny mulighet skal få tilgang på informasjon og veiledning. Dette er kommunens førstelinjetjeneste for næringsutvikling.

Valdres Næringshage leverer denne tjenesten for de seks kommunene i Valdres, og ønsker du å starte opp egen næringsvirksomhet i Valdres kan du få veiledning i inntil 4 timer (fordelt på maksimalt 2 besøk) i Valdres Næringshage.

Tema for veiledningen kan for eksempel være:

Vi har fokus på dine behov og dine spørsmål. Ingen forretningsidé er for liten eller for stor til å ta kontakt med oss.

Ønsker du rådgivning eller støtte på veien utover denne gratis tjenesten, kan du bli medlem i næringshagen. Som målbedrift hos oss følger vi deg videre på veien!

Veiledning: Individuell veiledning rundt etableringsprosessen, forretningsplaner, registrering osv.

Virkemiddelapparat: Avhengig av type etablererprosjekt, kan vi bistå med kontakt mot Innovasjon Norge, BU-ordningen, Norges Forskningsråd og andre aktuelle offentlige aktører.

Andre aktører: Vi samarbeider med ulike utviklingsmiljøer og virksomheter for å legge forholdene best mulig til rette for deg som etablerer.

  • Innovasjon Norge – oversikt over mulige finansieringsordninger.
  • Altinn – bedriftsinformasjon, gratis tjeneste for bedrifter og etablerere.
  • Etablerer.no – gratis, elektronisk etablereropplæring i regi av VINN.
  • Patentstyret - gir rettigheter til varemerke, design og patent i Norge

Ring oss på telefon 61 35 64 00, eller send e-post

unni flengsrud.jpg

Fra idé til marked - seminar 27. juni fra 14-16 i næringshagen

Publisert 15.06.2017

Vurderer du å starte bedrift? Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om idéen din er god. Lær hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle idéen din, og hvordan Innovasjon Norge og Valdres Næringshage kan hjelpe deg på veien.

Les mer »

VK2017.jpg

Valdreskonferansen 24 april

Publisert 03.04.2017

Vi ønsker velkommen til Valdreskonferansen 24 april! Sett av datoen i kalenderen nå! Programmet slippes i løpet av kort tid!

Les mer »

Gnist.png

Gratis plass i nytt kontorfellesskap

Publisert 03.01.2017

Valdres Næringshage AS og Berge Invest AS setter etter initiativ fra en rekke bedrifter i Valdres i gang med å bygge opp et nytt kontorfellesskap i næringshagen. Det blir et åpent kontorlandskap med ambulerende plasser for gründere, nyetablerte virksomheter og bedrifter med få ansatte.

Les mer »

Gnist.png (1)

Gründerdag 15. november

Publisert 12.10.2016

Valdres Næringshage arrangerer Gründerdag tirsdag 15. november sammen med gode samarbeidspartnere. Arrangementet passer for den som har en idé og har lyst til å starte, eller for bedrifter som er godt i gang. Det er gratis å delta!

Les mer »

Gnist.png (1)

Gründerdag i Valdres Næringshage

Publisert 20.11.2015

Har du en ung bedrift, eller har du bare en god idé? Trenger du nettverk? Kompetanse? Påfyll? Onsdag 2. desember møter du oss i Valdres Næringshage as med gode samarbeidspartnere til nettverksbygging og faglig påfyll. Bli med på alle miniseminarene, eller plukk det eller de som er passer best for deg. Det koster ingen ting å delta! Meld deg på innen tirsdag 1. desember.

Les mer »

Våg & Vinn konferansen 18. november

Publisert 27.10.2015

Onsdag 18. november kl. 10.00 – 17.00 braker det løs på Høgskolen i Hedmark Avdeling Hamar. Gjennom et variert program vil du som deltaker få gode eksempler på samarbeid, bedrifter i vekst og suksessfulle gründere. Har du lyst til å lære,– for å oppnå suksess? Tom Wangerud med 20 års erfaring fra ledelse og motivasjonsarbeid i reklamebransjen, leder oss gjennom dagen. Lær om hvordan man utvikler lønnsomme og bærekraftige bedrifter. Hør utfordringer om entreprenørskap fra dyktige faglige foredragsholdere. Suksessrike gründere deler sine historier om hvordan og hvorfor de har lykkes.

Les mer »

norges_lover.jpg

Thallaug gründerforum

Publisert 16.02.2015

I samarbeid med Valdres Næringshage arrangerer Advokatfirmaet Thallaug ANS "Thallaug gründerforum". 3. mars kl. 18.00 er det klart for oppstartseminaret, og invitasjonen går med dette ut til gründere og nystartede bedrifter i hele Valdres.

Les mer »

width_223.height_223.mode_crop.jpg

Etablererkurs 9. februar

Publisert 30.01.2015

9. februar er det igjen klart for etablererkurs. Gjennom fem moduler får du som etablerer mer innsikt i hvordan du skal skape verdier i din egen bedrift. Kurset tar for seg fem moduler og går over åtte samlinger, og innholdet er tilrettelagt både for deg som planlegger å starte og for deg som allerede har startet. Det er Innovasjon Norge som står bak kurset, mens VINN er faglig ansvarlig. Valdres Næringshage er samarbeidspartner i denne sammenheng. Kurset koster kr. 800,-

Les mer »

AEF.jpg

Valdres Næringshage starter offentsivt i 2015

Publisert 22.01.2015

Valdres Næringshage er bekymret for utviklingen i Valdres. Vi har det siste året fått flere nedslående nyheter om nedlegginger og utviklingen i Valdressamfunnet blir negativ, uttaler Arne Erik Fønhus.

Les mer »

images.jpg

Fra idè til marked

Publisert 15.01.2015

Torsdag 28. januar er det klart for gründerarrangementet "Fra idè til marked!". Innovasjon Norge og Valdres Næringshage inviterer gründere og de som går med en drøm om å starte egen virksomhet til samling i næringshagen.

Les mer »

Bondinen på Breie gard.jpg

Ungt Entreprenørskap på plass i Valdres Næringshage

Publisert 04.11.2014

Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell, landsdekkende organisasjon som i samspill med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv. Inger Toril Holte Breien jobber som rådgiver for Ungt Entreprenørskap Oppland og hun har en 50 % stilling knyttet til Valdres. Organisasjonen har fem ansatte i fylket og har ulike pedagogiske program rettet mot alle trinn i utdanningsløpet. Elevbedrift og Ungdomsbedrift er to av dem. Der får elever i ungdomsskolen eller videregående skole erfare hva det innebærer å starte, drive og avvikle sin egen bedrift med veiledning fra skolens lærere og eksterne ressurspersoner. Sammenligner man dem som har drevet ungdomsbedrift med dem som ikke har gjort det viser forskning at det er dobbelt så stor sannsynlighet for å etablere egen virksomhet senere i livet. Ungdomsbedrift er derfor en unik mulighet for dem som drømmer om å skape noe selv i framtiden.

Les mer »

Rakafant til Byfant.JPG

Ledige plasser på "Fra Rakafant til Byfant"

Publisert 24.10.2014

I samarbeid med Norsk Rakfiskfestival og Hytteprogrammet for Valdres, inviterer Valdres Næringsforum til miniseminar før Byfanten samme kveld.

Les mer »

Kulturveke

Publisert 26.09.2014

Vestre Slidre kommunen har tradisjon for å ha kulturveke andre veka etter haustferien. Så også i år. Vi gler oss og er stolte over å presentere ei veke spekka med ”highlights”.

Les mer »

Nytt.png

Gnist, navnet på vår nye møteplass

Publisert 25.09.2014

Valdres Næringshage og Berge Invest har nå satt i gang en storstilt kampanje. Vi ønsker å tilby både nyetablerere og bedrifter, å benytte seg av vårt eksisterende kompetansenettverk. Vi ønsker flere velkommen inn i Valdres Næringshage. Pt. er vi ca. 30 bedrifter med 80 ansatte, men vi har plass til flere! Vi skal fylle møteplassen med solid innhold, som vi gleder oss til å dele- for å skape!

Les mer »

5460809_1918781.png

Etablererkurs i Valdres Næringshage

Publisert 15.08.2014

1. september er det klart for etablererkurs igjen, og gjennom fem moduler får du som etablerer mer innsikt i hvordan du skal skape verdier i din egen bedrift. Kurset går over åtte samlinger, og innholdet er tilrettelagt både for deg som planlegger å starte og for deg som allerede har startet. Det er Innovasjon Norge som står bak kurset, mens VINN er faglig ansvarlig . Valdres Næringshage er samarbeidspartner i denne sammenheng. Kurset koster kr. 800,-.

Les mer »