Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Bedriftsutvikling

 images901VJDVV.jpg

Gjennom fokus på strategisk ledelse hjelper vi bedrifter med vilje og potensial til vekst med:

Bedriftsutvikling

 • Konkretisering og prioritering av utviklingsområder
 • Fremskaffe beslutningsgrunnlag for veivalg/utviklingsarbeid
 • Kartlegging av opplæringsbehov
 • Etablering av utviklingsplan
 • Råd om offentlig finansiering
 • Formidling av kontakt med virkemiddelapparatet
 • Forsknings- og utviklingsoppgaver
 • Nettverksprogrammer
 • Kurs og faglige arrangementer

Vi har som mål å samle, tilrettelegge og være et attraktivt miljø for kunnskapsintensive bedrifter.

Gjennom dette skal vi;

 • Rekruttere kunnskapsbaserte bedrifter til miljøet.
 • Bidra til fellesprosjekter for næringshagebedriftene.
 • Tilby interne kurs/seminarer til bedriftene i vårt nettverk

Bedriftsnettverk

Innovasjon og utvikling foregår i økende grad innenfor bedriftsnettverk. VNH arbeider aktivt for å bidra til flere funksjonelle nettverk i og utenfor regionen. Møter mellom bedrifter, fasilitering, bistand i søknadsprosesser er noen av virkeområdene.

Det er kostnadsfritt for din bedrift å ta kontakt med oss.

gruppe-stabbur-farge-e1416267778345-1024x517.jpg

Bufar Kompetanse as søker ny daglig leder

Publisert 10.08.2017

Bufar Kompetanse as er på jakt etter ny daglig leder. Bedriften leverer tjenester innen ulike forretningsområder, blant annet arbeidsrettede tiltak for NAV i fem fylker, ulike kurs- og utviklingstilbud samt leder- og spesialistrekruttering.

Les mer »

VK2017.jpg

Valdreskonferansen 24 april

Publisert 03.04.2017

Vi ønsker velkommen til Valdreskonferansen 24 april! Sett av datoen i kalenderen nå! Programmet slippes i løpet av kort tid!

Les mer »

Gnist.png

Gratis plass i nytt kontorfellesskap

Publisert 03.01.2017

Valdres Næringshage AS og Berge Invest AS setter etter initiativ fra en rekke bedrifter i Valdres i gang med å bygge opp et nytt kontorfellesskap i næringshagen. Det blir et åpent kontorlandskap med ambulerende plasser for gründere, nyetablerte virksomheter og bedrifter med få ansatte.

Les mer »

Sanderstølen.png

Valdres + Hallingdal = Sant

Publisert 12.02.2016

"Grepa store" muligheter i Valdres og Hallingdal! Næringslivet i Valdres og Hallingdal, inviteres til et faglig og sosialt treff. Målet er å ta nye posisjoner og utnytte nye og eksisterende forretningsmuligheter gjennom kjennskap, relasjoner og samarbeid. Sees vi på Sanderstølen onsdag 9. mars?

Les mer »

Gnist.png (1)

Gründerdag i Valdres Næringshage

Publisert 20.11.2015

Har du en ung bedrift, eller har du bare en god idé? Trenger du nettverk? Kompetanse? Påfyll? Onsdag 2. desember møter du oss i Valdres Næringshage as med gode samarbeidspartnere til nettverksbygging og faglig påfyll. Bli med på alle miniseminarene, eller plukk det eller de som er passer best for deg. Det koster ingen ting å delta! Meld deg på innen tirsdag 1. desember.

Les mer »

Våg & Vinn konferansen 18. november

Publisert 27.10.2015

Onsdag 18. november kl. 10.00 – 17.00 braker det løs på Høgskolen i Hedmark Avdeling Hamar. Gjennom et variert program vil du som deltaker få gode eksempler på samarbeid, bedrifter i vekst og suksessfulle gründere. Har du lyst til å lære,– for å oppnå suksess? Tom Wangerud med 20 års erfaring fra ledelse og motivasjonsarbeid i reklamebransjen, leder oss gjennom dagen. Lær om hvordan man utvikler lønnsomme og bærekraftige bedrifter. Hør utfordringer om entreprenørskap fra dyktige faglige foredragsholdere. Suksessrike gründere deler sine historier om hvordan og hvorfor de har lykkes.

Les mer »

AEF.jpg

Valdres Næringshage starter offentsivt i 2015

Publisert 22.01.2015

Valdres Næringshage er bekymret for utviklingen i Valdres. Vi har det siste året fått flere nedslående nyheter om nedlegginger og utviklingen i Valdressamfunnet blir negativ, uttaler Arne Erik Fønhus.

Les mer »

fargelogo-bredde-780.jpg

Kurs i digitale medier for næringslivet i Valdres

Publisert 19.01.2015

Ønsker du å utvikle din digitale kompetanse, for å nå dine kunder gjennom nett og sosiale medier? Bedrifter i Valdres har nå en unik sjanse til å bli med på kurs i regi av næringsprogrammet! Målet med kurset er å gjøre bedrifter i stand til å utarbeide sin egen digitale strategi og digitale målsetninger, samt mestre praktiske verktøy for å nå disse målene

Les mer »

gruppe baal farge_lite.jpg

Mer synlighet- ny webside. www.bufarkompetanse.no

Publisert 28.11.2014

Bufar Kompetanse AS er etablert med hovedsete i Valdres og med avdelingskontor i Hallingdal. Vi rekrutterer, kurser og deltar i utviklingen av flinke mennesker! Først og fremst i Valdres, i Hallingdal og i Mjøsregionen, men også i tilstøtende regioner. Vi har etter vårens hendelser valgt å være lite synlige i 2014, men har på alle mulige måter hatt normal drift siden medio februar. Vi kommer i mye større grad fremover til å være synlige i våre lokalmarkeder, et steg i denne retningen er vår nye webside som ble lansert denne uken. Vi oppfordrer alle til å registrere seg som mottaker av nyhetsbrevet – her lover vi både aktuelle lokale nyheter og sterke meninger! Vi leverer tjenester innen tre separate forretningsområder: Rekruttering, kurs/utvikling og NAV-tiltak, som underleverandør til Oppfølgingsenheten Frisk AS i Valdres og Hallingdal. Vi leverer alle tiltakene for og som Oppfølgingsenheten Frisk.

Les mer »

Morgenfuglene.jpg

Seminar Årsoppgjør 2014

Publisert 21.11.2014

Velkommen til seminar "Årsoppgjørsseminar 2014" I samarbeid med Valdres Næringshage arrangerer Deloitte seminaret torsdag 18. desember. Problemstillinger knyttet til årsoppgjøret er temaet.

Les mer »

fargelogo-bredde-780.jpg

Bedriftene i fokus

Publisert 05.11.2014

Torsdag 13. november kl. 12.00-13.00 inviterer Innovasjon Norge og Valdres Næringshage as bedrifter i Valdres til informasjonsmøte om næringsprogrammet i Oppland – «Bedriftene i fokus». Dette skjer i Valdres Næringshage.

Les mer »

NHO.png

NHO Innlandet møter Næringslivet i Valdres

Publisert 28.10.2014

NHO Innlandet og Valdres Næringshage inviterer næringslivet i Valdres til å komme med innspill på viktige tema for felles videre arbeid. Tidspunkt: Tirsdag 4. november kl. 13.00 – 15.30 Sted: Valdres Næringshage

Les mer »

Rakafant til Byfant.JPG

Ledige plasser på "Fra Rakafant til Byfant"

Publisert 24.10.2014

I samarbeid med Norsk Rakfiskfestival og Hytteprogrammet for Valdres, inviterer Valdres Næringsforum til miniseminar før Byfanten samme kveld.

Les mer »

Leodesk (3 of 3).jpg

Hvilken applikasjon virtualisering løsning passer dine behov ?

Publisert 21.10.2014

Leodesk er en bedrift tilknyttet Valdres Næringshage sitt nettverk. Vi er stolte av å kunne profilere bedriften og deres tjenester. Leodesk er et konsulentselskap med kompetanse innenfor store IT-infrastrukturløsninger. Selskapet startet i 2009 og har i løpet av kort tid bygd et stort, både nasjonalt og internasjonalt, nettverk som brukes for å finne nye og spennende oppdrag og ressurser for igangsatte prosjekter.

Les mer »

Kulturveke

Publisert 26.09.2014

Vestre Slidre kommunen har tradisjon for å ha kulturveke andre veka etter haustferien. Så også i år. Vi gler oss og er stolte over å presentere ei veke spekka med ”highlights”.

Les mer »

Nytt.png

Gnist, navnet på vår nye møteplass

Publisert 25.09.2014

Valdres Næringshage og Berge Invest har nå satt i gang en storstilt kampanje. Vi ønsker å tilby både nyetablerere og bedrifter, å benytte seg av vårt eksisterende kompetansenettverk. Vi ønsker flere velkommen inn i Valdres Næringshage. Pt. er vi ca. 30 bedrifter med 80 ansatte, men vi har plass til flere! Vi skal fylle møteplassen med solid innhold, som vi gleder oss til å dele- for å skape!

Les mer »